Corona

Beste Gasten,

Vanaf 25 september zijn ook wij helaas genoodzaakt de corona app te hanteren voor bezoek aan ons restaurant binnen. Liever hadden wij de situatie gehouden zoals die was, want dat ging prima.

We krijgen op dit moment telefoontjes van gasten die aangeven vanaf 25-9 niet meer bij ons te komen eten, maar ook telefoontjes van gasten die juist wel bij ons willen komen eten. Daarmee heeft de regering hun probleem de onze gemaakt. Weer over de rug van de horeca, met als dwang een bestuurlijke boete van minimaal 2500 euro en zelfs mogelijk sluiting voor diegene die zich er niet aan houdt. Met als gevolg 2-deling in de maatschappij met ons restaurant als middelpunt.

Wij zijn een familie bedrijf dat keihard heeft gewerkt om de coronacrisis door te komen. Dat is gelukkig mede dankzij jullie gelukt.

Helaas kunnen wij het risico op zo’n hoge boete en sluiting niet riskeren. Reken ons daar niet op af, want daarvoor moet u in Den Haag zijn.

Wij hopen u ook na 25-9 weer in ons restaurant te mogen begroeten. Zoals het nu lijkt geldt de corona-app niet voor bezoek aan ons terras. Wij gaan kijken welke mogelijkheden dat biedt.

Met Smakelijke groet,

Team Texas Steak Sneek

Reserveren of vragen?